Worstel jij ook zo met hoge energiekosten?

Worstel jij ook zo met hoge energiekosten?

Wil jij zekerheid, gebruikersgemak en eenvoudig inzicht ervaren bij het installeren en onderhouden van elektrotechnische installaties?

Als jij beide vragen met ‘ja’ kunt beantwoorden, nodigen wij je uit om onze stand te bezoeken tijdens de Elektro Vakbeurs De Installateur van de Toekomst.

(be)spaar & win met Controlin tijdens de Elektro Vakbeurs

Voor deze beurs hebben we een speciale beurs-slogan in het leven geroepen: Energy in Control. In onze ogen verdienen installateurs en eindgebruikers uit de utiliteit het om volledig inzicht en controle te hebben op het gebied van energiezaken. Wij spelen hierop in door enkele totaaloplossingen te laten zien tijdens de Elektro Vakbeurs De Installateur van de Toekomst. Deze totaaloplossingen zorgen namelijk voor nieuwe inzichten en het indirect verlagen van kosten, oftewel besparen.

Diezelfde installateurs en eindgebruikers kunnen tijdens de beurs bovendien sparen en winnen. Bij een bezoek aan onze stand maak je namelijk kans op een gevuld spaarvarken.

Benieuw naar de totaaloplossingen die je van ons kunt verwachten tijdens de Elektro Vakbeurs Installateur van de Toekomst? Lees dan snel verder en start met (be)sparen.

 • Energiemanagement
  Voor het meten en lokaal monitoren van het energieverbruik.
  ⇒ Op welke energiekosten kan jij besparen?
 • Net-noodomschakeling
  Voor het bewaken van de netvoeding en het bij uitval schakelen naar generatorvoeding.
  ⇒ Klaar om te besparen in bedrading, componenten en (engineerings)tijd?
 • Plug, play & connect
  Voor het meten en direct (op afstand) aflezen van diverse grootheden.
  ⇒ Ben je er klaar voor om met speels gemak het verbruik in te zien?
 • Duurzaam meten & beveiligen
  Voor het meten en beveiligen van (duurzaam) opgewekte energie.
  ⇒ Bescherm jij je elektrische installatie (en portemonnee) al tegen overspanningen?

Start met (be)sparen

Van 14 t/m 16 mei zijn onderstaande mannen, de zojuist benoemde totaaloplossingen en de speciale beursactie te bewonderen op de Elektro Vakbeurs De Installateur van de Toekomst. Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor een lekker hapje en drankje en de nodige gezelligheid.

Je bent van harte welkom op onze stand G118 in de evenementenhal in Gorinchem. Klik hier om je gratis te registreren als bezoeker. Let op! Maak daarbij gebruik van de volgende code: 71925010.

Offshore Energy Exhibition 2018 aankondiging.

Orders en aanvragen sales@controlin.nl

keyboard_arrow_up Geef je mening