Totale controle over een microgrid

Een naadloze integratie realiseren van een dieselgenerator(set), zonnepark, batterij-energieopslagsysteem en netvoeding? Dan biedt de InteliGen 500 Microgrid uitkomst. Deze stelt eindgebruikers in staat om verschillende energiebronnen onder één controlesysteem te integreren. Je hebt daarmee de volledige controle over een microgrid en het energiebeheer.

De InteliGen 500 Microgrid is een totaaloplossing gebaseerd op de InteliGen 500 generatorsetcontroller en de InteliFieldbus Gateway communicatie interface. Gloednieuwe microgrid-software maakt het mogelijk de InteliGen 500 Microgrid aan te sluiten op bijna alle pv installaties en batterij-energieopslagsystemen. Op de afbeelding onderaan deze pagina is hiervan een voorbeeld te zien.

Het grote voordeel aan de InteliGen 500 Microgrid is het flexibele ontwerp. Dit stelt de eindgebruiker in staat de generatorset als basis te nemen en deze in een later stadium pas uit te breiden met bijvoorbeeld een batterij-energieopslagsysteem of netaansluiting. Dit alles zonder de componenten van het besturingssysteem te hoeven veranderen tijdens installatie.

Kortom, een zeer gebruiksvriendelijke microgrid-oplossing voor packagers, OEM’ers en eindgebruikers.

Productinformatie InteliGen 500 Microgrid

InteliGen 500 Microgrid - Voor totale controle over een microgrid
Een naadloze integratie realiseren van een dieselgenerator(set), zonnepark, batterij-energieopslagsysteem en netvoeding? De InteliGen 500 Microgrid biedt uitkomst. Deze stelt eindgebruikers in staat om verschillende energiebronnen onder één controlesysteem te integreren.

Orders en aanvragen sales@controlin.nl

keyboard_arrow_up Geef je mening