Ben jij onze nieuwe technisch administratief medewerker?

Twee personen zijn op zoek naar ons! Want wij bieden een waardevolle uitdaging waarin jullie gewoon lekker jezelf kunnen zijn en dat kunnen doen waarin jullie uitblinken. Een uitdaging waarin jullie jezelf bovendien, ook met ondersteuning vanuit ons, kunnen ontplooien tot belangrijke schakels in het dagelijkse proces van de verkoopafdeling. Een proces dat bijdraagt aan de groeispurt die Controlin heeft ingezet en de komende jaren door wil zetten.

Onze eisen zijn niet enorm, maar wij hechten er wel waarde aan dat onze nieuwe collega’s technisch onderlegt zijn en het allebei als een uitdaging zien om een succesvol duo te gaan vormen met één van de twee commerciële tijgers van onze verkoop binnendienst. Je haalt daarbij plezier uit het opstellen van offertes, waarbij jouw technische (product)kennis uitstekend van pas komt, en het verwerken van orders. Ook het overleggen met je ‘verkoopbuddy’, het bieden van eerstelijnshulp aan klanten bij technische vragen, het contact met leveranciers en het goed laten verlopen van het operationele proces binnen Controlin geeft jou alleen maar meer drang om te presteren. Kortom, je bent de ruggengraat van het bedrijf en hebt de passie om klanten verder te helpen.

Vind je het leuk om jezelf te ontwikkelen, ben jij een echte teamspeler en denk jij voor een lange periode van waarde voor ons te kunnen zijn? Dan ben jij misschien wel één van de twee nieuwste aanwinsten op de verkoopafdeling die samen met het huidige team Controlin tot een bedrijf maakt waar straks de hele elektrotechnische wereld niet meer om heen kan.

Jij bent…
• Technisch goed onderlegt (een opleiding Elektrotechniek is een pré);
• Een kei in samenwerken;
• De persoon die prima kan inschatten of jouw achtergrond en werk- en denkniveau voldoende zijn om deze werkzaamheden uit te voeren;
• Ook maar een mens en nooit te oud om te leren. Uiteraard hopen wij een genie te verwelkomen die affiniteit heeft met elektrotechniek en ook nog eens 101 jaar aan technische ervaring heeft. Wij snappen natuurlijk ook wel dat dit niet reëel is en bieden je, met behulp van collega’s en opleidingen, ruime mogelijkheden om de benodigde kennis aan te leren
• Een toegevoegde waarde voor Controlin.

Wat wij bieden…
Het allerbelangrijkste wat wij te bieden hebben is een ongekend informele en goede werksfeer met de leukste bedrijfsuitjes. Verder kunnen we natuurlijk wel termen als ‘een mooi salaris’ of ‘reiskostenvergoeding’ noemen, maar we laten het liever aan je zien. We nodigen je graag uit om sfeer te komen proeven op ons kantoor en je te laten ervaren wat wij jou te bieden hebben.

Solliciteer

keyboard_arrow_up Geef je mening