Maatwerktrainingen die compleet zijn afgestemd op jouw behoeften

Van producttraining tot productsoftwaretraining, wij bieden jou en je medewerkers praktijkgerichte trainingen die zichzelf terugverdienen. Deze maatwerktrainingen zijn toegespitst op de werkzaamheden van inbedrijfsstellers, ontwerpers, systeem engineers en servicemonteurs. Onze ervaren trainers brengen hun uitgebreide kennis en kunde met enthousiasme over.

 

Goed voorbereid door gedegen praktijktrainingen

Je medewerkers goed voorbereid op pad sturen? Met de maatwerktrainingen van Controlin ben je verzekerd van een optimaal serviceniveau naar je klanten. Door zowel de hardware als de software in onze trainingen te behandelen, kunnen we oplossingen vanuit de praktijk 1-op-1 simuleren. Bij ons leren je medewerkers hoe ze hun kennis optimaal kunnen toepassen bij klanten. Door gedegen praktijktrainingen of losse leermodules blijft deze kennis op peil en gaan je medewerkers goed voorbereid naar hun klant en kunnen ze een deskundig en kwalitatief hoogwaardig advies geven. Zo ben je verzekerd van een optimaal serviceniveau naar je klanten. En dat verdient zichzelf terug, want het levert gegarandeerd tevreden klanten op!

Trainingen verzorgd bij Controlin of op locatie

De trainingen kunnen in onze eigen trainingsruimte met Smartboard en testruimte met testpanelen gegeven worden, maar we komen ook graag langs bij jou op locatie. Wil je dus het productkennisniveau binnen jouw bedrijf op peil brengen of houden? Meld je dan nu via sales@controlin.nl of het onderstaande formulier aan en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Orders en aanvragen sales@controlin.nl

keyboard_arrow_up Geef je mening