SKD-BYTE versie 2.0: de kracht van eenvoud

De SKD-BYTE zoals je hem nu kent is een energie monitoring tool waarmee je via een bekabelde Modbus-verbinding diverse aangesloten meters lokaal uit kunt lezen en in kunt zien in een online dashboard. We hebben echter de nodige feedback op onze SKD-BYTE ontvangen en zijn vervolgens kritisch gaan kijken naar onze huidige energie monitoring tool. Dit heeft geresulteerd in het feit dat we gekozen hebben voor een nieuwe, verbeterde, versie van de SKD-BYTE.

Allereerst zijn we op zoek gegaan naar een partner die ons kon helpen met de software van de vernieuwde SKD-BYTE. Dit is Developers.nl geworden. Toen de samenwerking met Developers.nl eenmaal beklonken was, zijn we gestart met de ontwikkeling van de SKD-BYTE, versie 2.0. Hier zijn heel wat uren, zweetdruppels en vergaderingen in gaan zitten, maar we zijn nu op het punt gekomen dat de ontwikkeling van de vernieuwde SKD-BYTE in de laatste fase zit. Een laatste software update moet nog worden uitgevoerd en de input voor alle productinformatie is inmiddels al naar de ontwerper verstuurd.

Het duurt nog een aantal weken voordat versie 2.0 van de SKD-BYTE inclusief alle productinformatie zoals datasheet, handleiding en dergelijke verschijnt. Echter, als trouwe lezer van onze mediakanalen bieden wij je bij deze exclusief een sneak preview aan van wat de SKD-BYTE versie 2.0 gaat inhouden:

  • Vernieuwd ontwerp en zwart van kleur
  • Draadloze verbinding d.m.v. bluetooth, WiFi, 4G en LoRa mogelijk
  • Verzamelde gegevens opslaan in de cloud
  • Alarmeringen via e-mail of sms

Een aantal zeer innovatieve vernieuwingen dus. Stiekem kunnen wij al niet wachten, maar we zullen allemaal nog heel even geduld moeten hebben. Zodra de vernieuwde SKD-BYTE beschikbaar is, zullen we dit via onze mediakanalen communiceren.

Benieuwd naar alle meters uit onze SKD-serie? Bekijk ze hier en start vandaag nog met energiebesparing.

Orders en aanvragen sales@controlin.nl

keyboard_arrow_up Geef je mening