We hebben maar één doel: de beste oplossing bieden, voor jou!

Kennis, kunde en componenten. Dat is waar Controlin als technische handelsonderneming voor staat. Met een groot aantal artikelen van gerenommeerde fabricaten leveren wij oplossingen voor een brede range van markten. Kwaliteit staat daarbij voorop. Daarom hebben we alleen betrouwbare A-merken in ons assortiment, die voldoen aan alle internationale kwaliteitseisen.

Maar soms is alleen kwaliteit niet goed genoeg. Je hebt snel iets nodig. Geen probleem! Wij hebben de meest gangbare producten altijd op voorraad in ons logistieke centrum. En door nauwe samenwerking met onze leveranciers kunnen we ook niet-gangbare producten snel leveren. Je hebt dus de keuze tussen ‘standaardproducten’ of maatwerk. Alles voor het best passende resultaat. Hierdoor zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbare partner in A-merken.

Sinds de oprichting hebben we maar één doel: de beste oplossing bieden, voor jou! Wat je vraag ook is, ons enthousiaste en servicegerichte team staat voor je klaar om je volledig te ontzorgen. Daarbij stellen we altijd hoge eisen aan onze producten en dienstverlening. Hierdoor kun je er op rekenen dat wij oplossingen leveren waar je verder mee komt. Bij Controlin zeggen we niet voor niets ‘We energize the best solutions’.

Orders en aanvragen sales@controlin.nl

keyboard_arrow_up Geef je mening