Omschakelen op laagspanning

Doordat we de samenwerking met Gave zijn aangegaan kun je bij ons nu ook terecht voor laagspanningsapparatuur. Ben je dus op zoek naar een lastscheider, omschakelaar of nokkenschakelaar? Schakel ons dan in voor meer informatie. In dit item gaan we dieper in op net-noodomschakeling.

De Y-serie 2-, 3- of 4-polige gemotoriseerde omschakelaars van Gave bieden een betrouwbare lastoverdracht. Op de nokkenschakelaar zijn de bedieningsmodus en de positiestatus gevisualiseerd. Deze omschakelaars zijn verkrijgbaar in een range van 40 t/m 250A, waarbij verschillende onderdelen separaat beschikbaar zijn. Je bepaalt bijvoorbeeld zelf de besturing en zekering en of je de mogelijkheid voor handmatige bediening wilt toepassen.

Aan deze Y-serie omschakelaars zitten de volgende voordelen verbonden:

  • Eenvoudige bedrading maakt snel installeren mogelijk
  • Modulaire opbouw voorkomt problemen bij inbedrijfstellen
  • Modulaire opbouw maakt toekomstige aanpassingen eenvoudig
  • Schakelprioriteiten voorkomen schade
  • Verbeterde techniek dankzij nokkenschakelaar
  • Lagere uitvaltijd en onderhoudskosten

Onze tip bij de Y-serie omschakelaars
Vaak zijn omschakelaars voorzien van een op het elektronische blok geïntegreerde besturing. Bij defect moeten dan zowel blok als besturing worden vervangen. Met de omschakelaars van Gave hoeft dit niet en heb je als klant de keuze welke besturing je wilt toepassen. Onze tip: een plug & play totaaloplossing bestaande uit de omschakelaar van Gave en een ATS STD-besturing van ComAp.

Orders en aanvragen sales@controlin.nl

keyboard_arrow_up Geef je mening