Offshore Energy 2019 beurs: C you there?

Overweeg je een transitie van tl naar led?

Wil jij zorgeloos inzicht, veiligheid en optimale beschikbaarheid van energie ervaren?

Als jij beide vragen met ‘ja’ kunt beantwoorden, nodigen wij je uit om onze stand te bezoeken tijdens de Offshore Energy 2019 beurs.

(be)spaar & win met Controlin tijdens de Offshore Energy 2019 beurs

Voor deze beurs hebben we een speciale beurs-slogan in het leven geroepen: Energy in Control. Van inkoper tot manager en van engineer tot eindgebruiker: iedereen binnen de industrie en offshore verdient het om volledig inzicht en controle te hebben op het gebied van energiezaken. Wij spelen hierop in door enkele totaaloplossingen te laten zien tijdens de Offshore Energy beurs. Deze totaaloplossingen geven de bezoeker inzicht in de laatste innovaties op het gebied van efficiënter omgaan met energieverbruik en het verlagen van kosten, kortom: besparen.

Diezelfde (eind)gebruikers kunnen tijdens de beurs bovendien sparen en winnen. Bij een bezoek aan onze stand maak je namelijk kans op een gevuld spaarvarken.

Benieuw naar de totaaloplossingen die je van ons kunt verwachten tijdens de Offshore Energy 2019 beurs? Lees dan snel verder en start met (be)sparen.

Start met (be)sparen

Op 8 en 9 oktober zijn de zojuist benoemde totaaloplossingen en de speciale beursactie te bewonderen op de Offshore Energy beurs. Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor een lekker hapje en drankje en de nodige gezelligheid.

Je bent van harte welkom op onze stand 1.405 in de RAI in Amsterdam. Klik hier om je gratis te registreren als bezoeker. Let op! Ga hiervoor naar ‘Invitation or login code’ en maak daarbij gebruik van de volgende code: DLHV.

Orders en aanvragen sales@controlin.nl

keyboard_arrow_up Geef je mening