Nieuwe huisstijl Controlin

We steken veel aandacht en energie in werkzaamheden gericht op vernieuwing en innovatie van onze producten, diensten en oplossingen. Hier houden zich onder andere Ismael (R&D’er) en Andy (productmanager) mee bezig. Laatstgenoemde is tevens, samen met marketingcollega Richard, aan de slag gegaan om deze propositie door te vertalen in een nieuwe huisstijl. Oftewel: huisstijl Controlin in een nieuw jasje!

Eigenlijk waren we er bij twee zaken al vrij snel over uit. We moeten niets veranderen aan het huidige logo en de pay-off ‘we energize the best solutions’. Sterker nog, de pay-off is onze inspiratie geweest voor het doorvoeren van een nieuwe huisstijl die de eenheid en professionaliteit van het Controlin-merk moet waarborgen. We creëren namelijk, in samenwerking met onze klanten, oplossingen waar diezelfde klanten ook écht iets aan hebben.

Bij het ontwerpen van de nieuwe huisstijl zijn we op zoek gegaan naar een manier om het volgende te illustreren:

  • Bij ons staat altijd de klant centraal
  • Wij leveren maatwerk door per project of opdrachtgever, aan de hand van klantwensen, figuurlijk (mee) te veranderen van vorm

Deze verandering en flexibiliteit vertaald zich grafisch naar een afgeronde en transparante vierhoek. Een vierhoek die als hoofdvorm fungeert (we blijven immers wel altijd onszelf) en die op verschillende manieren (we bewegen flexibel mee) toe te passen is in al onze uitingen.

Vanaf maart 2021 is onze nieuwe huisstijl overal te bewonderen. Van vlaggenmast tot aan nieuwsbrief en van social media items tot aan datasheets. En dus de headerafbeelding bij dit nieuwsitem…. Scroll gerust verder voor een aantal voorbeelden van onze nieuwe huisstijl.

Controlin - Nieuwe huisstijl powerpoint
Controlin - Nieuwe huisstijl redpapers
Controlin - Nieuwe huisstijl redpaper template
Controlin - Nieuwe huisstijl social media
Controlin - Nieuwe huisstijl

Orders en aanvragen sales@controlin.nl

keyboard_arrow_up Geef je mening