Nieuwe algemeen directeur

RIDDERKERK, 1 oktober 2019 – Henk Lammertse is per 1 oktober 2019 de nieuwe algemeen directeur van Controlin

Per 1 oktober 2019 is Henk Lammertse de nieuwe algemeen directeur van Controlin uit Ridderkerk. Hij volgt hiermee oprichter Harry Brands op, die deze functie ruim 17 jaar bekleedde. Vandaag de dag is Controlin een zeer succesvol internationaal opererend bedrijf met meer dan 25 medewerkers verdeeld over zowel een Nederlandse als een Duitse divisie. De grote drive achter dit succes is Harry. Met zijn enorme doorzettingsvermogen, geweldige dosis humor en hier en daar een beetje bluf was geen uitdaging te veel voor de altijd vrolijke Ouderkerker. Met dus vandaag de dag een bloeiend en gezond bedrijf tot gevolg. Harry heeft nu besloten iets meer naar de achtergrond te treden en zich te gaan richten op business- en productdevelopment. We hoeven zijn vrolijke gezelschap gelukkig dus nog niet te missen. Natuurlijk willen we Harry, namens alle medewerkers, via deze weg enorm bedanken voor het luisterend oor, de kansen die hij gaf en vooral zijn positieve en vrolijke aanwezigheid.

Vertrouwen in de toekomst

Henk heeft de laatste 20 jaar zijn sporen vooral verdiend in de functie van algemeen directeur. De afgelopen jaren bekleedde hij die functie bij Thermo King Transportkoeling B.V. Daarvoor leidde hij al een aantal internationale bedrijven als algemeen directeur.

Controlin is verheugd om de ervaren Lammertse, die opleidingen heeft genoten op zowel het gebied van finance, bedrijfskunde als marketing, aan het team toe te mogen voegen. Samen met het ervaren team van Controlin zal de gestage groei van het bedrijf worden voortgezet, alsmede de voortdurende innovatie op het gebied van producten en toepassingsgebieden.

Controlin, een combinatie van durf en vermogen

Bij Controlin zijn we graag uniek en vooruitstrevend. Sinds medio 2002 kun je daarom voor diverse productgroepen bij ons terecht. Gewoon rechtstreeks vanuit de fabrikant, direct uit voorraad leverbaar of geheel op maat gemaakt naar jouw wensen. Met een groot aantal artikelen van gerenommeerde fabricaten leveren wij oplossingen voor een brede range van markten, waaronder de utiliteit, scheepvaart, industrie, energieopwekking en olie & gas. Kwaliteit staat daarbij voorop. Daarom bestaat ons assortiment alleen maar uit betrouwbare A-merken waar je van op aan kunt en die voldoen aan alle internationale kwaliteitseisen.

Controlin is de schakel tussen de verschillende leveranciers. Wij zorgen met de juiste mentaliteit en aanpak voor passende oplossingen, want sinds de oprichting hebben we maar één doel: de beste oplossing bieden, voor jou! Wat je vraag dus ook is: ons enthousiaste en servicegerichte team staat voor je klaar om je te ondersteunen. Of het nu een vraag per mail of telefoon is, een verzoek tot assistentie bij inbedrijfstelling of een aanvraag voor een maatwerk productoplossing: je kunt erop rekenen dat wij oplossingen leveren waar je verder mee komt. Bij Controlin zeggen we niet voor niets:

‘We energize the best solutions’

Orders en aanvragen sales@controlin.nl

keyboard_arrow_up Geef je mening