Meer voorraad stroomtrafo’s

Waar we veel energie van krijgen, is feedback van onze klanten. Of het nu een klacht is over een verkeerde levering of een compliment over een vlot verlopen inbedrijfstelling; alle feedback is welkom omdat we er in alle gevallen alleen maar van kunnen leren en er, samen met de klant, beter van worden. Maar hoe zit het met de feedback over meer voorraad stroomtrafo’s?

Het afgelopen kwartaal kregen we regelmatig feedback over onze stroomtrafo’s. Of liever gezegd, over de voorraad van onze stroomtrafo’s. Als het gaat om klasse 0,5, 0,2S en 0,5S stroomtrafo’s duurde de levering namelijk nog wel eens langer dan men van ons gewenst was. Het feit dat in hetzelfde kwartaal de vraag naar deze stroomtrafo’s flink toenam als gevolg van het stijgende aantal PV-installaties, zien wij als oorzaak hiervan. Ondanks het feit dat we zeer scherp zijn op onze inkoop, zijn we daarom na gaan denken over een oplossing.

 

Als gevolg van de ontvangen feedback en onze brainstorm hebben we per direct besloten de algemene voorraad van alle type stroomtrafo’s te verhogen. We begrijpen namelijk als geen ander dat installateurs snel stroomtrafo’s nodig hebben omdat de doorlooptijd in de bouw hoog is en stroomtrafo’s essentieel zijn in combinatie met het railkoper-pakket. In een eerder stadium deden we dit in een vergelijkbare situatie ook al voor de klasse 1 stroomtrafo’s. Op die manier bouwen we een extra zekerheid in voor onze klanten en vissen ze niet achter het net als ze a la minute een bepaald type stroomtrafo nodig hebben.

Bekijk dus gerust ons assortiment stroomtrafo’s. En heb je specifieke wensen op het gebied van voorraad? Wil je bijvoorbeeld dat we iets voor je op voorraad nemen? Laat het ons gerust weten en wij handelen in stroom-trafo-versnelling.

Orders en aanvragen sales@controlin.nl

keyboard_arrow_up Geef je mening