Energiemanagement-oplossingen voor de utiliteit

Besparen op energiekosten, voor je eigen organisatie of opdrachtgevers? Ook daarbij biedt Controlin uitkomst. We hebben energiebesparende oplossingen in het assortiment, die de energiekosten van een organisatie fors kunnen drukken. Door energiemonitoring maken wij het energieverbruik en de energiekosten inzichtelijk voor bedrijfspanden met een publieke functie zoals winkels, studentenflats of kantoorpanden. Onze energiemanagement-oplossingen zijn moeiteloos te koppelen aan diverse gebouwbeheersystemen.

Noodstroominstallaties

Daarnaast is Controlin een betrouwbare partner als het gaat om noodstroominstallaties. In gebouwen als banken, datacenters en ziekenhuizen is de impact van stroomuitval enorm. Wij leveren componenten voor (nood)stroominstallaties in dergelijke ‘critical facilities’. Kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare componenten zijn hier van essentieel belang. We werken daarom alleen met fabrikanten die marktleider zijn binnen hun segment.

Applicaties voor:

Aan de hand van 3D tekeningen van een aantal karakteristieke gebouwen uit de utiliteit laten we zien voor welke producten en oplossingen wij in te schakelen zijn.
Bekijk de utiliteit brochure

Het laatste utiliteit-gerelateerde nieuws ontvangen?

Orders en aanvragen sales@controlin.nl

keyboard_arrow_up Geef je mening!