Leveringen tijdens de coronacrisis

Hoe gaat Controlin om met leveringen tijdens de coronacrisis?

Ondanks de versoepeling van de maatregelen rondom het coronavirus, hebben steeds meer bedrijven en vervoerders het moeilijk om leveringen tijdens de coronacrisis op tijd bij klanten te hebben. Een combinatie van veel mensen die nog thuiswerken en het feit dat winkels aangepaste openingstijden hebben, zorgt voor meer online bestellingen. Ook de uitbetaling van het vakantiegeld en de Hemelvaart- en Pinksterweekenden, hebben gezorgd voor een toename in bestellingen.

Ook bij Controlin houden we de levertijden nauwlettend in de gaten en hebben we nauw contact met onze leveranciers. We streven ernaar om de door onze klanten gewenste levertijd te behalen. Ook bieden we alternatieven aan op het moment dat een bepaald product niet op tijd leverbaar blijkt te zijn. Toch zou het vervelend genoeg ook voor kunnen komen dat een bij ons besteld product later geleverd wordt omdat er echt geen alternatieven blijken te zijn.

Om een stukje extra zekerheid te hebben, bestellen we waar mogelijk tijdig en vooral meer voorraad. Een voorbeeld hiervan is de levering op onderstaande foto’s van Emerson Automation Solutions. Dankzij deze levering konden we nog voor het lange Hemelvaartweekend producten leveren voor een aantal projecten. Ruim op tijd uiteraard, zodat de projecten geen onnodige vertraging opliepen.

Ondanks de versoepeling van de maatregelen rondom het coronavirus, hebben steeds meer bedrijven en vervoerders het moeilijk om leveringen op tijd bij klanten te hebben. De oorzaak is een combinatie van mensen die thuiswerken, aangepaste openingstijden en het uitbetalen van vakantiegeld. Hoe Controlin omgaat met leveringen tijdens de coronacrisis, lees je in dit nieuwsitem.
Ondanks de versoepeling van de maatregelen rondom het coronavirus, hebben steeds meer bedrijven en vervoerders het moeilijk om leveringen op tijd bij klanten te hebben. De oorzaak is een combinatie van mensen die thuiswerken, aangepaste openingstijden en het uitbetalen van vakantiegeld. Hoe Controlin omgaat met leveringen tijdens de coronacrisis, lees je hier.

Orders en aanvragen sales@controlin.nl

keyboard_arrow_up Geef je mening