Probleemloos Ex-producten wereldwijd toepassen

Sinds enkele jaren is Controlin leverancier van explosieveilige producten. Een aantal van deze producten is afkomstig van het Duitse Quintex GmbH. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen en fabriceren van een groot assortiment aan explosieveilige producten.

Quintex GmbH is gespecialiseerd in het ontwikkelen en fabriceren van explosieveilige producten die voldoen aan internationale kwaliteitseisen.

Dankzij Quintex een oplossing voor elke situatie

Oplossingsgericht en productontwikkeling, dat is waar Quintex onder andere om bekend staat. Het bedrijf houdt namelijk nauwlettend de (technische) ontwikkelingen uit de markt én de wensen van eindgebruikers in de gaten en stemt hier zodoende de productontwikkeling op af. Kwaliteit staat daarbij voorop, want alle explosieveilige producten moeten uiteraard voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die gelden voor wereldwijde toepassing.

En die werkwijze werpt zijn vruchten af: Quintex staat namelijk bekend om de bewezen kwaliteit. Niet alleen van producten, welke een hoge betrouwbaarheidsgraad hebben, maar ook van de dienstverlening die erom bekend staat accuraat en persoonlijk te zijn.

Optimale bescherming dankzij certificeringen

Controlin is jouw specialist in o.a. de volgende productgroepen van Quintex:

Maar dat is nog niet alles…

Staat het explosieveilige product dat je zocht, er niet tussen? Neem dan eens een kijkje bij de volgende productgroepen, misschien staat hij er daar tussen.

Orders en aanvragen sales@controlin.nl

keyboard_arrow_up Geef je mening