Progea, voor een efficiënte manier van gegevensverwerking

Het monitoren van het energiebeheer en het verhogen van de productie-efficiëntie. Door middel van ons assortiment automatiseringssoftware is dit eenvoudig en snel te realiseren. Voor het realiseren van deze software werken we namelijk samen met Progea, toonaangevende ontwikkelaar van innovatieve automatiseringssoftware voor bijvoorbeeld SCADA/HMI.

Progea, voor efficiënte gegevensverwerking in de automatiseringssector

Bedienen van de automatiseringssector

Het internationaal opererende Progea, een van oorsprong Italiaans bedrijf, is al bijna 30 jaar actief in de industriële softwaremarkt. Het bedient daarbij alle aspecten in de automatiseringssector: van de productie, tot procesbeheersing en van infrastructuur tot gebouwautomatisering.

Het Italiaanse bedrijf richt zich vol toewijding op langdurige samenwerkingen. Het bedrijf heeft daarbij de focus op kwaliteit en dienstverlening. Dit is zodoende terug te zien in het bedrijfsbeleid, dat ingericht is om het aan te passen op basis van verschillende marktbehoeften. Daarmee is deze automatiseringssoftware uitstekend toepasbaar voor onder andere systeemintegratoren, machinebouwers en OEM’s.

Software voor het automatiseren van processen

Controlin is jouw specialist in de volgende productgroep op het gebied van automatisering:

Bekijk hier de brochure van onze samenwerkingspartner

Orders en aanvragen sales@controlin.nl

keyboard_arrow_up Geef je mening