Wij geven het goede signaal af met de juiste indicatie

Een ruim en divers aanbod in explosieveilige indicatoren en akoestische signalering, dat is waarvoor je Controlin in kunt schakelen. De Ex indicatoren en akoestische signalering zijn afkomstig van BEKA, een bedrijf dat een brede range aan meters op de markt heeft gebracht en gespecialiseerd is in explosieveilige producten.

Gecertificeerde bescherming voor elke omgeving

Producten van het Engelse BEKA staan bekend om het ontwerp en de fabricatie van kosteneffectieve displays. Vanwege het ruime aanbod in certificeringen kunnen deze producten worden toegepast in uiteenlopende bedrijfsruimtes en omgevingen over de hele wereld.

Door het zorgvuldig testen en ontwikkelen van de producten streeft BEKA naar een hoge kwaliteitsstandaard. Dankzij deze standaard worden explosieveilige producten van BEKA erkend door vele grote eindgebruikers in bijvoorbeeld de olie & gas, petrochemie en scheepvaart.

Kwalitatieve oplossingen voor een veilige werkomgeving in gevaarlijke gebieden

Controlin is jouw specialist in o.a. de volgende productgroepen van BEKA:

Maar dat is nog niet alles…

Staat het explosieveilige product dat je zocht, er niet tussen? Neem dan eens een kijkje bij de volgende productgroepen, afkomstig van de fabricaten Appleton Emerson en SolaHD Emerson.

Orders en aanvragen sales@controlin.nl

keyboard_arrow_up Geef je mening