Adel, opladen om weer op volle kracht door te gaan

Zorgen dat de batterij weer volledig opgeladen is. Met ons assortiment acculaders is dat geen enkel probleem. Dit assortiment bestaat voor een deel uit acculaders van de fabrikant ADEL system, een toonaangevend bedrijf op het gebied van industriële voedingen, UPS-systemen en acculaders.

Adel & Controlin. Producten, zoals acculaders, uitvoerig testen en tijdens de laatste testfase 12 tot 24 uur onderwerpen aan de maximale spanning. Dat is wat producten van Adel System srl zo betrouwbaar maakt. Het was voor ons de reden om producten van Adel toe te voegen aan ons assortiment. In dit nieuwsitem een kleine greep uit de mogelijkheden die het voor jou als klant biedt.

Betrouwbare producten dankzij hoge kwaliteitsnormen

Het Italiaanse ADEL, dat is opgericht in 1991, ontwikkelt en produceert de productgroepen zelf. Het productieproces is erop gericht om in de behoefte van klanten te voorzien en hen maximale rust te garanderen.

Deze filosofie is terug te vinden in het feit dat het bedrijf in te schakelen is voor op maat gemaakte producten om zo altijd een geschikte oplossing te kunnen bieden. Alle producten worden bovendien uitvoerig getest en in de laatste testfase 12 tot 24 uur lang onderwerpen aan de maximale spanning.

Oplossingen die voldoen aan de vereisten van industriële automatisering

Controlin is jouw specialist in o.a. de volgende productgroep van ADEL:

Orders en aanvragen sales@controlin.nl

keyboard_arrow_up Geef je mening