Inzichtelijk hebben wat je totale energieverbruik is?

Door gebruik te maken van een energiemeter heb je inzicht in het energieverbruik. Met behulp van een energie monitoring tool kun je het energieverbruik monitoren. Daardoor heb je inzichtelijk hoeveel het energieverbruik is binnen je bedrijf en hoe dit is verdeeld. Kortom, dankzij energiemanagement zie je in één oogopslag bijvoorbeeld hoeveel energie kantoorruimte 1 meer verbruikt ten opzichte van kantoorruimte 2. Dat is overigens wel zo handig met het oog op de energietransitie die momenteel plaatsvindt in Nederland. Hierdoor zijn vanaf 1 juli 2019 bedrijven en instellingen met een energieverbruik dat hoger ligt dan 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m³ aardgas (equivalent) per jaar verplicht energiebesparende maatregelen te nemen.

Dankzij onze SKD-serie hoef jij je nooit meer af te vragen wat het energieverbruik binnen jouw kantoorpand is en hoe dit is opgedeeld. De SKD-serie bestaat uit kWh meters, poweranalysers en een energie monitoring tool. Om het voor jou makkelijk te maken, hebben we de SKD-serie in een overzichtelijke brochure* gezet.

* Wil je een hardcopy van deze brochure ontvangen? Laat het ons weten via marketing@controlin.nl en we sturen er zo snel mogelijk een naar je op.


Controlin helpt je graag met energieverbruik monitoren, oftewel het besparen van energie en het omlaag brengen van je energiekosten. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van energiemanagement?

Bekijk dan ons uitgebreide assortiment

Lees hier de blog ‘Wat is energiemanagement?’ en kom alles te weten over deze energiebesparende maatregel.

Orders en aanvragen sales@controlin.nl

keyboard_arrow_up Geef je mening