Energie steken in productontwikkeling

We blijven nog even bij het thema energie. Dagelijks steken wij veel energie in het monitoren van trends op het gebied van producten. Onze productmanager Andy is altijd op zoek naar potentiele nieuwe productgroepen en onze R&D’er Ismael houdt zich bezig met productontwikkeling en het (door)ontwikkelen van producten uit ons huidige assortiment.

Eén van die producten waar Ismael zich de laatste weken mee bezig heeft gehouden is de SKD-Byte. Over het dashboard dat achter deze energie monitoring tool zit, was namelijk feedback van een eindgebruiker binnengekomen. Ismael is samen met Andy, die zich bezig heeft gehouden met de userinterface, aan de slag gegaan met deze feedback.

Binnenkort volgt een update met daarin een overzicht van de aanpassingen én de nieuwe functionaliteiten voor de SKD-Byte. Wat we alvast kunnen verklappen is dat dankzij de productontwikkeling de gebruiksvriendelijkheid nog hoger zal zijn. Wil je nu al starten met het inzichtelijk maken én verlagen van je energieverbruik? Bekijk dan de productpagina van de SKD-Byte.

Orders en aanvragen sales@controlin.nl

keyboard_arrow_up Geef je mening