Eén scherm voor meerdere controllers

Speciaal ontworpen voor de scheepvaart en daarom voorzien van een EU RO MR marine certificering en IP66 frontbescherming. Dat is kort samengevat de InteliVision 13Touch, oftewel de IV-13Touch.

De IV-13Touch heeft een 13.3″ kleurenscherm met een resolutie van 1920×1080 px en beschikt over de mogelijkheid tot volledige schermweergave met vergrendelingsbeveiliging. Het touchscreen display biedt ondersteuning voor het gelijktijdig bewaken en besturen van maximaal 4 controllers. Onderlinge communicatie vindt plaats via Ethernet, indien gewenst met behulp van een InternetBridge-NT. Alle setpoints voor de aangesloten controllers zijn configuurbaar vanaf het display. Ook is een geschiedenislog van alle aangesloten controllers beschikbaar dankzij de vooraf geïnstalleerde software.

Onderstaand voorbeeld met daarin de InteliDrive DCU MarineInternetBridge-NT en InteliVision 13Touch geeft slechts een enkel voorbeeld van de diverse mogelijkheden op het gebied van besturing en visualisatie.

Onderstaand voorbeeld met daarin de InteliDrive DCU Marine, InternetBridge-NT en InteliVision 13Touch geeft slechts een enkel voorbeeld van de diverse mogelijkheden op het gebied van besturing en visualisatie.

Orders en aanvragen sales@controlin.nl

keyboard_arrow_up Geef je mening