Controlin is ComAp’s ‘Gold distributor for 2020'

sales manager van ComAp, bracht ons begin maart een leuke boodschap. Hij vertelde ons namelijk dat we verkozen zijn tot ‘ComAp’s ‘Gold distributor for 2020’. Daarbij sprak hij de volgende woorden:

“In deze uitdagende situatie waarderen we meer dan ooit jullie enthousiasme, professionaliteit en onze nauwe samenwerking. We hopen dat uw werknemers en hun families in orde zijn en dat u erin slaagt om succesvol om te gaan met alle obstakels en uitdagingen die de huidige pandemie met zich meebrengt. Een manier om onze dankbaarheid te uiten, is door erkenning te geven aan het harde werk dat Controlin het afgelopen jaar heeft verricht. Zoals elk jaar hebben wij een gedetailleerde evaluatie gemaakt van al onze distributeurs. Hierbij rekening houdend met meerdere criteria. Op basis van deze evaluatie ontvangt Controlin bij deze de titel ‘Gold distributor for 2020’. We willen jullie enorm bedanken voor alle moeite en de continue ontwikkeling. We zijn trots om Controlin in onze grote ComAp-familie te hebben!”

Uiteraard zijn we met het hele Controlin-team erg trots met en op deze bijzondere erkenning. Het geeft ons extra motivatie om alles in het werk te stellen de juiste oplossingen aan onze klanten te leveren.

Bekijk hier ons ComAp-assortiment

Controlin ComAp Gold Distributor for 2020

Orders en aanvragen sales@controlin.nl

keyboard_arrow_up Geef je mening