Controlin en ISO 9001:2015, de ideale combinatie

Controlin is officieel een ISO 9001:2015-gecertificeerd bedrijf

Kwaliteitsmanagementsysteem en ISO 9001. Het zijn termen die bij velen bekend zijn en tegelijkertijd termen waarvan bij sommigen de tenen gaan krommen. Dit omdat niet elke organisatie staat te trappelen om hier aan te beginnen. Vaak omdat er geen tijd voor vrijgemaakt wordt, maar ook vanwege de grote impact die het op een organisatie kan hebben. De plussen en minnen naast elkaar afgestreept, hebben wij begin 2017 besloten om voor de ISO-certificering te gaan. Datzelfde jaar zijn er daarom heel wat koppen koffie en post-its doorheen gegaan. Het resultaat: Controlin is sinds 3 december 2017 een ISO 9001:2015-gecertificeerd bedrijf!

De afgelopen periode heeft keuringsinstantie Lloyd’s Register weer diverse audits uitgevoerd binnen ons bedrijf. Daaruit werd duidelijk dat we alle processen nog steeds goed op de rit hebben. Oftewel: we zijn ook in 2020 door de keuring heen gekomen. Een geweldige teamprestatie waar we extra trots op zijn gezien de bijzondere omstandigheden omtrent het coronavirus.

Wat is ISO 9001 en wie gebruiken het?

Met behulp van een ISO 9001-certificering laat een bedrijf zien dat deze voldoet aan internationale eisen van afnemers en overheden op het gebied van kwaliteitsmanagement. Het gehele netwerk van dit betreffende bedrijf heeft daarmee de garantie dat kwaliteit een belangrijke, zo niet de belangrijkste, factor is in de dagelijkse werkzaamheden van het bedrijf. Inmiddels zijn er wereldwijd ruim één miljoen organisaties ISO-gecertificeerd. Deze organisaties bevinden zich in verschillende sectoren, maar hebben allemaal één gezamenlijk doel. Dit doel is het aantonen van het voldoen aan de eisen van klanten, wet- en regelgeving en de kwaliteitseisen van de eigen organisatie.

Waarom zijn Controlin en ISO 9001:2015 de ideale combinatie?

Bij het kwaliteitsmanagementsysteem van de ISO 9001:2015 norm staat het inzichtelijk hebben van de behoeften en verwachtingen van alle belanghebbenden centraal. Deze kwaliteitseisen passen perfect in de filosofie en strategie van onze bedrijfsvoering.  Wij streven naar een efficiënte invulling van onze dagelijkse werkzaamheden die aansluit op onze wens om te kunnen voorzien in de behoeften van onze klanten.

Jouw feedback is essentieel voor ons

Een overkoepelende factor van bovenstaand verhaal is jouw feedback. Voor ons is het heel belangrijk om de feedback van onze klanten te registreren, maar dan is het geven van je mening heel belangrijk. Die kunnen wij dan gebruiken om de betrouwbaarheid en kwaliteit van onze producten en dienstverlening te waarborgen, dan wel te optimaliseren.

Geef hier je mening

Orders en aanvragen sales@controlin.nl

keyboard_arrow_up Geef je mening