Een retour melden

Sta je op het punt een product retour te zenden naar ons? Graag adviseren we om jezelf eerst het volgende af te vragen: heeft je retourzending te maken met een fout in levering of bestelling (denk aan foutieve aantallen of types), of is het een technisch probleem en functioneert het product niet zoals het zou moeten?

In alle gevallen zullen we je uiteraard graag zo snel mogelijk helpen, maar de kosten van retourbehandelingen kunnen alleen al om de reden van retournering enorm verschillen. Daarom een gratis tip van ons: heeft je product technische mankementen en sta je op het punt te retourneren en eventueel extra kosten en tijd spenderen? Neem dan gerust contact op met onze afdeling Support. Wie weet krijgen zij op afstand vanuit onze werkplaats het product weer aan de praat.

Retourvoorwaarden

Hoe gaat een retourzending in zijn werk?

Als ook de functionaliteit volledig onderzocht is en blijkt dat het product echt niet meer gaat werken en gerepareerd of vervangen moet worden, kan de retournering starten.

Zodra we een ingevuld RMA-formulier binnen hebben, ontvang je vanuit afdeling Verkoop een automatische mail met een uniek RMA-nummer. Vervolgens kun je het product naar ons opsturen. Vermeld bij de verzending wel altijd het RMA-nummer, anders loopt je aanvraag onnodig veel vertraging op. Ook sturen we na ontvangst van je RMA-aanvraag, indien gewenst, zo snel mogelijk een vervangend product naar je op zodat jouw werkzaamheden niet nog meer onnodige vertraging oplopen. Aan deze productlevering wordt door ons ook een factuur gekoppeld. De verdere behandeling van deze factuur is afhankelijk van het vervolgonderzoek, zoals verderop wordt beschreven.

Na ontvangst van het product volgt een onderzoek in onze werkplaats of in die van de betreffende fabrikant. Hieruit kunnen uiteenlopende conclusies volgen. Denk bijvoorbeeld aan het kunnen repareren van het product, het vervangen van het product en het al dan niet onder de garantie vallen van het product. Welke situatie ook voor jou geldt, we zullen altijd contact met je opnemen over de te nemen stappen.

Retourformulier

Orders en aanvragen sales@controlin.nl

keyboard_arrow_up Geef je mening!