Bliksemschade aan apparatuur voorkomen?

De aarde warmt op en dat zorgt steeds vaker voor uitzonderlijke weersomstandigheden. Hierdoor is er niet alleen meer droogte, maar de kans op onweer neemt ook toe. Meer onweersbuien betekent weer een grotere kans op bliksemschade aan gebouwen als gevolg van blikseminslagen.

‘Is jouw technische installatie beschermd tegen overbelasting en schade als gevolg van blikseminslag?’

Om de technische installaties van onze (toekomstige) klanten te beschermen zijn we een samenwerking aangegaan met Zotup. Het innovatieve Italiaanse Zotup produceert oplossingen voor overspanningsbeveiliging. Deze oplossingen beschermen apparatuur tegen bliksemschade als gevolg van directe of indirecte blikseminslag. De wensen van de klant en de trends uit de markt staan hieraan ten grondslag. Die laatste feiten zijn wel zo handig gezien de tijd waarin we leven. We gebruiken namelijk steeds meer apparatuur en zijn daar bovendien meer afhankelijk van geworden. Bescherming hiervan is zodoende meer een noodzaak dan dat het een wens is.

Als gevolg van onze samenwerking met Zotup kun je vanaf nu dus bij ons terecht voor producten op het gebied van overspanningsbeveiliging. Voor het beveiligen van apparatuur tegen overspanning heb je bij ons de keuze uit de beveiliging van energiesystemen en telecommunicatie, uiteraard verdeeld in type 1 en type 2-componenten. Groot voordeel aan deze producten is dat ze allemaal de beschikking hebben over een progressieve prestatie indicator. Bovendien hebben ze geen zekering nodig om (optimaal) te presteren.

“Door apparatuur te beschermen met behulp van een overspanningsbeveiliging voorkom je schade.”

Productoverzicht overspanningsbeveiliging

Orders en aanvragen sales@controlin.nl

keyboard_arrow_up Geef je mening