Acculaders met een laad- én voedingsfunctionaliteit, inclusief display

Producten, zoals acculaders, uitvoerig testen en tijdens de laatste testfase 12 tot 24 uur onderwerpen aan de maximale spanning. Dat is wat producten van Adel System srl zo betrouwbaar maakt. Het was voor ons de reden om producten van Adel toe te voegen aan ons assortiment. In deze nieuwsbrief een kleine greep uit de mogelijkheden die het voor jou als klant biedt.

Acculaders voor optimale energiebeheer

Voor acculaders die beschikken over zowel een laad- als voedingsfunctionaliteit, ben je bij de CB12245AJ en de CB122410A aan het juiste adres. Op deze acculaders zijn vier verschillende batterijtypes aan te sluiten. Met behulp van de verschillende oplaadniveaus wordt het beschikbare vermogen automatisch verdeeld over de belasting en de batterij, waarbij prioriteit wordt gegeven aan het vermogen dat voor de belasting nodig is. Bovendien is dankzij de vier verschillende oplaadniveaus de batterij-efficiëntie zeer hoog. Kortom, het energiebeheer van de betreffende installatie staat centraal.

Multifunctioneel display voor monitoring en bewaking

Aangesloten apparatuur zoals acculaders, maar ook voedingen en UPS’s eenvoudig en snel aflezen en beheren? Dan biedt de DPY351 uitkomst. De intuïtieve gebruikersinterface geeft een overzichtelijke weergave van de gemeten waardes. Waardes die dankzij de ethernetverbinding bovendien op afstand uit te lezen zijn.

In onderstaand schema is te zien hoe de zojuist benoemde producten in de praktijk toe te passen zijn. Neem voor meer vragen contact met ons op. Uiteraard kun je ons ook inschakelen voor informatie over of afname van de overige producten uit het schema.

Orders en aanvragen sales@controlin.nl

keyboard_arrow_up Geef je mening