Even omschakelen, met ATS-besturingscomponenten

De ATS-controllers (Automatic Transfer Switch) van ComAp zijn in te zetten voor de detectie van disproportionele netvoeding (in geval van gebruik in combinatie met een omschakelaar van Gave geldt voor de ATS-controller inzet op basis van “open transfer”). Voor de veiligheid geeft de controller in dat geval een automatische startopdracht door. Ideaal dus voor het controleren van netspanning op onder- en overspanning, onder- en over frequentie en spanningsonbalans.

Deze serie biedt een gebruiksvriendelijke interface met een ruime keuze aan besturingsfuncties en opties voor gebruikersconfiguratie. Communicatie verloopt daarbij via Modbus RTU/TCP en (optioneel) via ethernet.

ATS-controllers zijn toe te passen in diverse (commerciële) gebouwen zoals hotels, winkelcentra, ziekenhuizen, stations en luchthavens. En wil je een ATS-controller meer ‘eigen maken’, kies dan voor een gepersonaliseerd front met bedrijfsnaam en/of logo.

Schakel hier om voor meer informatie

Orders en aanvragen sales@controlin.nl

keyboard_arrow_up Geef je mening