LED schijnwerpers met secondary optics

Emerson Appleton heeft de Areamaster-serie LED schijnwerpers uitgebreid met een tweetal varianten voor Zone 1-toepassingen. Net als de Zone 2-voorgangers gebruiken deze armaturen geen Ex d beschermingswijze. Dit beperkt de omvang en het gewicht van de armaturen. Bovendien zijn deze Areamaster-series goedkoop in onderhoud vanwege het beperkte aantal componenten dat gebruikt wordt. Deze componenten zijn ook direct in het veld vervangbaar.

De nieuwe generatie Areamasters beschikken over secondary optics en een drietal kleurtemperaturen. Je hebt de keuze uit 3000K (warm wit), 4000K (neutraal wit) en 5000K (koud wit). Dankzij de keuze in secondary optics zijn er verschillende lichtbundelspreidingen beschikbaar.

Met een licht output van 9.000lm tot 36.000lm kun je conventionele lichtbronnen met een vermogen van 175W-1500W één op één vervangen.  Zoek je dus een LED-schijnwerper alternatief voor gebruik in Zone 1? Dan zit je goed met de Areamaster Generatie 2 Zone 1 LED-armaturen, bestaande uit een standaard- en een HL (high lumen)-variant.

Productinformatie ‘standaard’ Zone 1 schijnwerpers Productinformatie ‘HL’ Zone 1 schijnwerpers

Uiteraard kun je ook nog bij ons terecht voor de Areamaster Generatie 2 LED schijnwerpers die toe te passen zijn in Zone 2. Ook deze serie bestaat uit een standaard- en een HL (high lumen)-variant.

Orders en aanvragen sales@controlin.nl

keyboard_arrow_up Geef je mening