We houden de vaart erin

Als je een jacht bezit, wil je natuurlijk wel dat jouw vaartuig veilig en betrouwbaar is. Bovendien gaat in het meest gunstige geval de realisatie wat jou betreft gepaard met een zo laag mogelijke ligtijd en een zo lang mogelijke levenscyclus van de elektrotechnische installatie. Voor wie dit traject in een behouden vaart wil doen, kan terecht bij Controlin en De Keizer Marine Engineering.

De Keizer, een ambitieuze familiebedrijf uit Zaandam, heeft ruim 50 jaar ervaring op het gebied van elektrische installaties voor superjachten. Waar ter wereld het superjacht zich ook bevindt; de familie en Controlin staan altijd klaar om hun klanten te ondersteunen door middel van ontwikkelen, engineering, installeren of te onderhouden is.

Enkele jaren geleden ging De Keizer Marine Engineering al op zoek naar een meedenkende partner die. Eentje die, naast het leveren van o.a. omvormers, controllers, meetinstrumenten en stroomtransformatoren, ook ingeschakeld kan worden voor ondersteuning. Het kwam daarbij uit op Controlin. Sindsdien houden Controlin en De Keizer Marine Engineering dus zeer regelmatig de vaart erin voor leuke projecten. Over deze samenwerking schreven we, ook weer gezamenlijk, een casestudy.

Benieuwd naar de effecten van deze samenwerking?

 

Neem als je, bijvoorbeeld naar aanleiding van deze nieuwsbrief, vragen hebt over producten voor de scheepvaart gerust contact op met Leo of René. Beiden zijn, naast accountmanager, ook scheepsfanaat in hart en nieren. “We komen graag naar je toe om het één en ander toe te lichten,” aldus Leo en René.

Orders en aanvragen sales@controlin.nl

keyboard_arrow_up Geef je mening