‘Vergeten’ producten uit de scheepvaart

De diversiteit van in de scheepvaart toe te passen producten is enorm. Bij schepen denk je al snel aan een motor en een boegschroef. Beiden uiteraard essentiële aspecten van een schip waarvoor wij welbekende producten zoals controllers en displays verkopen.

Er zijn echter producten die minstens zo belangrijk zijn om een schip optimaal te laten functioneren. We zetten een aantal van deze ‘old school’ producten op een rijtje:

  • Alarmmonitoren voor de bewaking van de elektrische installatie
  • Synchronoscopen voor de besturing van frequentie en fasehoek van de generator
  • Analoge paneelmeters, zoals frequentiemeters, ampèremeters, voltmeters en roerstandmeters voor het meten van diverse eenheden
  • Stroomtransformatoren voor het (in hoge nauwkeurigheid) omzetten van stroomwaardes
  • ATEX gecertificeerde producten zoals verlichting, signalering, tachometers en loop powered indicators voor explosiegevaarlijke omgevingen zoals tankers
Alarm Paneel M1000 - Selco

Neem als je, bijvoorbeeld naar aanleiding van deze nieuwsbrief, vragen hebt over producten voor de scheepvaart gerust contact op met Leo of René. Beiden zijn, naast accountmanager, ook scheepsfanaat in hart en nieren. “We komen graag naar je toe om het één en ander toe te lichten,” aldus Leo en René.

Orders en aanvragen sales@controlin.nl

keyboard_arrow_up Geef je mening