Jij, technisch administratief medewerker, bent op zoek naar ons!

Technisch administratief medewerker

Wij bieden jou een waardevolle uitdaging waarin jij gewoon lekker jezelf kunt zijn en dat kunt doen waarin jij uitblinkt. Een uitdaging waarin jij jezelf bovendien, ook met ondersteuning vanuit ons, kunt ontplooien tot een succesvolle collega die bijdraagt aan de groeispurt die Controlin heeft ingezet en de komende jaren door wil zetten.

Uiteraard nemen we deze zoektocht zeer serieus. Zo hebben we naast onze eigen media ook gebruik gemaakt van externe middelen zoals Randstad en Uitzendbureau.nl. Waarom zo serieus? Omdat je nu eenmaal kritisch moet zijn voordat je overgaat tot een overeenkomst. Maar we nemen het ook zo serieus omdat we maar liefst twee personen zoeken!

Waar wacht je dus nog op? De vacature bekijken en solliciteren kan o.a. via onderstaande link. Ben je al overtuigd zonder de vacature tekst te lezen? Solliciteer dan direct.

Ben jij onze nieuwe technisch administratief medewerker?

Orders en aanvragen sales@controlin.nl

keyboard_arrow_up Geef je mening