Gewijzigde openingstijden december

Gewijzigde openingstijden!

Sinterklaas heeft inmiddels het land verlaten en Kerst staat alweer voor de deur. Zoals bij veel bedrijven gaat ook bij Controlin de decembermaand gepaard met gewijzigde openingstijden.

Wij zijn gesloten van maandag 24 december t/m dinsdag 1 januari.

Tot en met vrijdag 21 december kun je dus gewoon telefonisch en op locatie bij Controlin terecht met al je vragen voor Sales en Support, om producten te bestellen en voor alle overige vragen. Maar let op: vanwege de jaarlijkse inventarisatie sluit ons magazijn al twee dagen eerder, op 19 december om 17.00 uur.

Wat houdt dit in voor jou?
Op donderdag 20 december en vrijdag 21 december verzenden wij geen bestellingen (met uitzondering van spoedgevallen). Wij adviseren je daarom om producten die je nog dit jaar uit voorraad geleverd wilt hebben zo spoedig mogelijk bij ons te bestellen.

Vanaf woensdag 2 januari 2019 staan wij weer voor je klaar vanaf 08.30 uur.

Orders en aanvragen sales@controlin.nl

keyboard_arrow_up