Maatwerk connecties

Industriële toepassingen vereisen een veilige en betrouwbare werking van apparatuur en mobiele applicaties. Om aan deze eis te voldoen is een hoge stroomcapaciteit nodig. Dankzij onze samenwerking met Rauscher & Stoecklin is Controlin het adres voor diverse hoge stroom connectoren en connector units.

Of het nu een los componenten is of een gecombineerde uitvoering: een maatwerk totaaloplossing behoord tot de mogelijkheden. Je hebt daarbij de keuze uit diverse hoge beschermingsgraden en een nominale stroom tussen 200A en 600A, maar ook zeewaterbestendigheid behoort tot de opties. Werk je dus in een veeleisende omgevingen zoals havens, bouwplaatsen, luchthavens en tunnels? Dan zijn deze robuuste en duurzame connector units en connectoren dé betrouwbare connecties die je zoekt.

Orders en aanvragen sales@controlin.nl

keyboard_arrow_up Geef je mening