Maatwerk connecties

Industriële toepassingen vereisen een veilige en betrouwbare werking van apparatuur en mobiele applicaties. Om dit te bewerkstelligen vragen deze apparatuur en mobiele applicaties een hoge stroomcapaciteit. Dankzij onze nauwe samenwerking met Rauscher & Stoecklin kunnen wij diverse types (zeewaterbestendige) hoge stroom connectoren en connector units leveren.

Deze kunnen als losse componenten afgenomen worden, maar kunnen ook uitstekend gecombineerd uitgevoerd worden om tot een maatwerk totaaloplossing te komen. Je hebt daarbij de keuze uit diverse hoge beschermingsgraden en een nominale stroom tussen 200A en 600A. Kortom, deze robuuste en duurzame connector units en connectoren zijn dé betrouwbare connecties voor veeleisende omgevingen zoals havens, bouwplaatsen, luchthavens en tunnels.

Orders en aanvragen sales@controlin.nl

keyboard_arrow_up Geef je mening