Terug van niet weggeweest…

Terug van eigenlijk niet weggeweest zijn Selco en Megacon. We zijn producten van deze fabricaten namelijk gewoon blijven verkopen. Na de lancering van onze nieuwe website ontbrak echter simpelweg de tijd om ook deze fabricaten toe te voegen. Maar niet getreurd, want een deel van de Selco en Megacon producten die we verkopen is (weer) terug te vinden op onze website.

Waarom alleen deze producten op de website?
Onze productmanager Andy van Maaren heeft onderzoek gedaan naar de productgroepen van beide fabricaten. Naar aanleiding van dit onderzoek heeft hij gekeken naar welke productgroepen er misten op onze website. Ook heeft hij de feedback van onze klanten meegenomen in de beslissing. Zijn uiteindelijke keuze is gevallen op de volgende productgroepen: synchronoscopen, Watt-meters, VAr-meters of alarmmonitoren. Maar zoals je van ons gewend bent, kun je ook voor andere productgroepen altijd bij ons terecht.

Orders en aanvragen sales@controlin.nl

keyboard_arrow_up Geef je mening