Jij, rots in de branding, bent op zoek naar ons!

Rots in de branding

Wij bieden jou een leerzame en waardevolle stageplaats waarin jij gewoon lekker jezelf kunt zijn. Een stage-ervaring waarin jij jezelf bovendien, ook met ondersteuning vanuit ons, kunt ontplooien tot een succesvolle collega die (tijdelijk) bijdraagt aan de groeispurt die Controlin heeft ingezet en de komende jaren door wil zetten.

Uiteraard nemen we deze zoektocht zeer serieus. Zo hebben we naast onze eigen media ook gebruik gemaakt van externe middelen. Waarom zo serieus? Omdat je nu eenmaal kritisch moet zijn voordat je overgaat tot een overeenkomst. Maar we nemen het ook zo serieus omdat we het liefst een persoon vinden die na de stageperiode bij ons aan de slag kan gaan op de marketing-afdeling!

Waar wacht je dus nog op? De vacature bekijken en solliciteren kan o.a. via onderstaande link: help jij ons uit de branding?

Ben jij onze nieuwe rots in de branding?

Orders en aanvragen sales@controlin.nl

keyboard_arrow_up Geef je mening