Offshore Energy Exhibition: the aftermovie

In september stonden wij op de Elektro Vakbeurs Hardenberg. Dit smaakte naar meer en gelukkig konden we onze honger stillen. Er stond namelijk nog een beursdeelname op de planning: de Offshore Energy Exhibition. Deze vond plaats op 23 en 24 oktober in de RAI in Amsterdam.

Degenen die er helaas niet bij konden zijn: niet getreurd. We stuurden namelijk onze razende reporter weer op pad met zijn camera. Met o.a. shots van de stand, de flesjes water, mensen die in gesprek zijn en diverse hapjes is de aftermovie weer om te smullen. Bekijk dus snel de aftermovie en wie weet zien we elkaar op de beurs in 2019!?

Benieuwd naar de aftermovie van de Elektro Vakbeurs Hardenberg? Check hem hier!

Orders en aanvragen sales@controlin.nl

keyboard_arrow_up Geef je mening