Betrouwbare, mobiele stroomvoorzieningen

Energiezekerheid, oftewel overal en altijd kunnen werken zoals jij dat wilt. Terwijl alles draait om energie, is een energievoorziening niet altijd een vanzelfsprekendheid. Wie op zoek is naar 24/7 energiezekerheid waar ook ter wereld, is bij Bredenoord aan het juiste adres.

Het Apeldoornse familiebedrijf realiseert op dagelijkse basis betrouwbare stroomoplossingen voor de meest uiteenlopende toepassingen. Of het nu een mobiele oplossing is voor evenementen zoals de Zwarte Cross, de Olympische spelen, het WK baanwielrennen of permanente systemen zoals zonnepanelen om sneeuw tussen de rails te laten smelten: Bredenoord garandeert de gewenste stroomvoorziening.

Zeer regelmatig werken Controlin en Bredenoord samen om energie te steken in leuke projecten. Over deze samenwerking schreven we, ook weer gezamenlijk, een casestudy.

Orders en aanvragen sales@controlin.nl

keyboard_arrow_up Geef je mening