Noodstroom = noodzaak

10.000 huishoudens zonder stroom, treinen die niet rijden tussen Rotterdam en Breda en een na 38 seconde gestaakte voetbalwedstrijd Feyenoord – VVV Venlo vanwege het uitvallen van de lichtmasten. Iedereen zal erkennen dat het uitvallen van stroom enorm vervelend kan zijn. Voor medische instellingen kan het uitvallen van stroom zelfs fatale gevolgen hebben. Een betrouwbare noodstroomvoorziening die optimaal en continu presteert is zodoende essentieel, oftewel: noodstroom = noodzaak.

Een voorbeeld van zo’n medische instelling is het Horatio Oduber Hospital, het enige ziekenhuis op Aruba. Het ziekenhuis was toe aan een grondige renovatie en uitbreiding. Op verzoek van Croon Caribe en Dynaf heeft Controlin ondersteuning geleverd bij de realisatie van een noodstroomvoorziening voor het ziekenhuis. Over deze samenwerking werkten wij de volgende casestudy uit.

Orders en aanvragen sales@controlin.nl

keyboard_arrow_up Geef je mening