Ben jij de geluksvogel van Amsterdam?

Nog anderhalve week totdat de klok weer een uurtje achteruit gaat en de winterperiode echt gaat beginnen. Het aftellen tot Kerst is voor sommigen zelfs al begonnen, maar bij Controlin tellen we eerst af tot volgende week. Op 23 en 24 oktober staan wij namelijk op de Offshore Energy Exhibition in de RAI Amsterdam. Heb je de grootse aankondiging van onze beursdeelname gemist? Kijk hem dan hier terug.

Waar is dat feestje van de Offshore Energy Exhibition?

Op 23 en 24 oktober is Controlin met diverse totaaloplossingen te bewonderen op de Offshore Energy Exhibition in de RAI in Amsterdam. We zien je graag op onze stand 1.315 in hal 1. Klik hier om je gratis aan te melden voor de Offshore Energy. (registratiecode DLHV)

Uiteraard zorgen wij voor een hapje, een drankje en de nodige gezelligheid! Vergeet jij dan je visitekaartje niet? Tegen inlevering maak je namelijk kans op leuke prijzen en goodies!

Benieuwd naar wat je zoal van ons kunt verwachten tijdens de Offshore Energy in Amsterdam? Lees dan snel verder…

Opgewekt dankzij duurzame energiebronnen

Zoeken naar de meest geschikte verhouding tussen de door een reguliere energiebron opgewekte energie en die van een renewable energiebron: onze hybride powermanagementoplossing, bestaande uit de InteliSys NTC Hybrid controller en het InteliVision 12Touch bedieningspaneel van ComAp, staat garant voor een betrouwbare en efficiënte energiedistributie ten behoeve van o.a. boorplatformen. Het gewenste vermogen wordt namelijk grotendeels duurzaam opgewekt waardoor een aanzienlijke reductie van uitstoot van schadelijke stoffen en afname van brandstofverbruik plaatsvindt.

Een SCADA aan mogelijkheden

De InteliVision 18Touch van ComAp is een bedieningspaneel dat perfect geschikt is voor het monitoren en besturen van zowel eenvoudige als complexe applicaties. Dit bedieningspaneel kan zowel als SCADA-toepassing worden ingezet, alsmede voor een WKK- of hybride-toepassing. Dit bedieningspaneel is een belangrijk onderdeel van een Microgrid-oplossing, welke zorgt voor het visualiseren van een betrouwbare, efficiënte en veilige energiedistributie van o.a. kantoorpanden, industriële installaties, duurzame energiebronnen en boorplatformen.

Explosieveilige LED-armaturen

Duurzaamheid is een pijler die wereldwijd op veel (politieke) agenda’s staat. Als gevolg daarvan zijn regels op het gebied van emissie van schadelijke stoffen flink aangescherpt. Groen ondernemen is daardoor zo’n beetje de nieuwe standaard geworden, met het toepassen van LED verlichting in de werkomgeving als voorbeeld. Om hierop in te spelen zijn innovaties nodig. Innovaties die we samen met onze partner Emerson Appleton ontwikkelen.

De juiste instrumentatie voorhanden

Ook voor oplossingen op het gebied van betrouwbare elektrische instrumentatie ben je bij Controlin aan het juiste adres. Dit dankzij onze samenwerking met Crompton Instruments, een fabrikant die gespecialiseerd is in de, volgens de laatste technologische ontwikkelingen, productie van hoge kwaliteit producten en systemen. Dankzij deze kwaliteitsstandaard worden productgroepen van Crompton, zoals analoge paneelmeters, poweranalysers, stroomtrafo’s, relais en omvormers, erkend door vele grote eindgebruikers in bijvoorbeeld de scheepvaart en de olie & gas.

Offshore Energy Exhibition 2018 aankondiging.

Orders en aanvragen sales@controlin.nl

keyboard_arrow_up Geef je mening