Het is Net noodstroom

Wat moeten bedrijven en instellingen zonder stroomvoorziening? Een continue stroomvoorziening is letterlijk en figuurlijk van levensbelang. Met inzet van onze oplossingen op het gebied van noodstroom is de beschikbaarheid en veilige opslag van (big) data gegarandeerd. Daarnaast redden deze oplossingen mensenlevens.

Eén van die totaaloplossingen bestaat uit een combinatie van de InteliMains 210 en de InteliGen 200, beiden van ComAp. De InteliMains 210 zorgt dat het door de verbruikers gevraagde vermogen vanuit het openbare net wordt geleverd. Maar wat als het net niet aanwezig is of de capaciteit niet voldoende? In dat geval is het mogelijk om meerdere generatoren middels hun eigen InteliGen 200 besturing te koppelen. Deze controller, welke speciaal is ontwikkeld voor onder andere eenvoudig onderling parallel- en noodstroombedrijf, kan de generator aansturen om de distributie van het noodstroomvermogen te bewerkstelligen.

Kortom, dankzij deze totaaloplossingen is altijd voldoende vermogen beschikbaar en (nood)stroom voorhanden.

Orders en aanvragen sales@controlin.nl

keyboard_arrow_up Geef je mening