Het is Net noodstroom

Waar zouden bedrijven en instellingen zijn zonder stroomvoorziening? Een continue stroomvoorziening is letterlijk en figuurlijk van levensbelang. Met inzet van onze noodstroomoplossingen wordt de beschikbaarheid en veilige opslag van (big) data gegarandeerd, maar worden ook mensenlevens gered.

Eén van die totaaloplossingen bestaat uit een combinatie van de InteliMains 210 en de InteliGen 200, beiden van ComAp. De InteliMains 210 zorgt dat het door de verbruikers gevraagde vermogen vanuit het openbare net wordt geleverd. Mocht het net niet aanwezig zijn of de capaciteit niet voldoende, kunnen meerdere generatoren middels hun eigen InteliGen 200 besturing worden gekoppeld. Deze controller, welke speciaal is ontwikkeld voor onder andere eenvoudig onderling parallel- en noodstroombedrijf, kan de generator aansturen om de distributie van het noodstroomvermogen te bewerkstelligen.

Kortom, dankzij deze totaaloplossingen is altijd voldoende vermogen beschikbaar en (nood)stroom voorhanden.

Orders en aanvragen sales@controlin.nl

keyboard_arrow_up Geef je mening