Controlin lanceert nieuwe brochure!

Naast diverse totaaloplossingen, goodies, de nodige versnaperingen en een vleugje gezelligheid hadden we tijdens de Elektro Vakbeurs Hardenberg ook de lancering van onze nieuwe brochure. Hierin staat een aantal projecten waarvoor Controlin haar producten en diensten heeft toegepast in de praktijk. Uiteraard op het gebied van elektrotechniek.

In deze brochure staat samengevat: ten eerste het vraagstuk van de klant, gevolgd door de oplossing van Controlin en ten slotte de effecten en de voordelen van de oplossing. Heb je er niet bij kunnen zijn in Hardenberg en kun je bovendien niet wachten tot de Offshore Energy Exhibition? Check hem dan snel hier.

Bekijk hier onze nieuwe brochure

Wil je de brochure ontvangen? Vul je gegevens in.

Orders en aanvragen sales@controlin.nl

keyboard_arrow_up Geef je mening