Controlin Byte het spits af

Inzicht krijgen in het energieverbruik, dat is wat bedrijven steeds vaker willen om te weten waar er bespaard kan worden met het oog op duurzaamheid en de verscherpte regelgeving die van kracht gaat in 2019. Dankzij onze energiemanagement oplossing heb je naast inzicht ook controle over je energiehuishouding.

Onderdeel van onze energiemanagement oplossing is de SKD-Byte. Dankzij de SKD-Byte heb je slechts één component nodig om verschillende meters eenvoudig lokaal uit te kunnen lezen. De door energiemeters verzamelde data wordt d.m.v. modbus RTU naar de SKD-Byte door gecommuniceerd. De nieuwste aanwinst binnen onze SKD-serie zet de data vervolgens om en presenteert de (historische) data in een webpagina die lokaal toegankelijk is dankzij een ingebouwde ethernetpoort. Voor jouw gemak kan je het energieverbruik eenvoudig aflezen in een monitoring tool die helemaal naar jouw wens is ingericht.

Orders en aanvragen sales@controlin.nl

keyboard_arrow_up Geef je mening