Controlin Byte het spits af

Energieverbruik meten is voor bedrijven steeds belangrijker. Allereerst om te weten waar er bespaard kan worden met het oog op duurzaamheid. Ook de verscherpte regelgeving die van kracht gingen in 2019 spelen hier een rol in. Dankzij onze energiemanagement oplossing heb je naast inzicht ook controle over je energiehuishouding.

Onderdeel van onze energiemanagement oplossing is de SKD-Byte. Dankzij de SKD-Byte heb je slechts één component nodig om eenvoudig verschillende meters lokaal uit te lezen. De door energiemeters verzamelde data wordt d.m.v. modbus RTU naar de SKD-Byte door gecommuniceerd. De nieuwste aanwinst binnen onze SKD-serie zet de data vervolgens om en presenteert de (historische) data in een webpagina die lokaal toegankelijk is dankzij een ingebouwde ethernetpoort. Voor jouw gemak kan je het energieverbruik eenvoudig aflezen in een monitoring tool die helemaal naar jouw wens is ingericht.

Heb jij je ‘Energy in control?’

Orders en aanvragen sales@controlin.nl

keyboard_arrow_up Geef je mening