Ben jij de geluksvogel van Hardenberg?

Tot nu toe hebben we genoten van een lange, warme zomer. Voor het weer hoefde je niet naar het buitenland te gaan, maar waar je ook heen bent geweest: wij hopen dat je een fantastische zomer(vakantie) hebt gehad en dat je weer helemaal bent opgeladen voor de laatste maanden van het jaar! Nu we het toch hebben over het restant van 2018: Controlin schittert dit jaar op twee beurzen! Heb je de grootse aankondiging gemist? Kijk hem dan hier terug. Benieuwd naar wat je zoal van ons kunt verwachten tijdens de Elektro Vakbeurs Hardenberg? Lees dan snel verder…

Energiemanagement

Klanten de controle geven over hun energiehuishouding, dat was ons doel bij het uitwerken van onze energiemanagement oplossing. Onder het mom van ‘energy in control’ brengen we deze nieuwste totaaloplossing onder de aandacht in Hardenberg. Met behulp van deze energiemanagement oplossing heb je op eenvoudige en overzichtelijke wijze inzicht in je energieverbruik. Leuk detail is dat deze oplossing bestaat uit alleen maar producten uit eigen fabricaat: de SKD-serie.

Robuuste en duurzame connector units

We blijven nog even duurzaam bezig en gaan voor het zwaardere werk naar connector units van Rauscher & Stoecklin. Deze robuuste connector units hebben een hoge stroomcapaciteit en idem beschermingsgraad. Ze zijn daarmee een uitstekend onderdeel van een maatwerk totaaloplossing voor industriële toepassingen waar mobiele appratuur en applicaties hoge stroomcapacteiten vergen.

Explosieveilige LED-armaturen

Duurzaamheid is een pijler die wereldwijd op veel (politieke) agenda’s staat. Als gevolg daarvan zijn regels op het gebied van emissie van schadelijke stoffen flink aangescherpt. Groen ondernemen is daardoor zo’n beetje de nieuwe standaard geworden, met het toepassen van LED verlichting in de werkomgeving als voorbeeld. Om hierop in te spelen zijn innovaties nodig. Innovaties die we samen met onze partner Emerson Appleton ontwikkelen.

Noodstroom = noodzaak
Met inzet van onze noodstroomoplossingen wordt de beschikbaarheid en veilige opslag van (big) data gegarandeerd, maar worden ook mensenlevens gered. Want wat zouden bedrijven en instellingen zijn zonder telefoonaansluiting en internetverbinding? Oftewel, wat zijn ze zonder stroom? Om besturingen voor noodstroomvoorzieningen te kunnen leveren, maken wij gebruik van producten van ComAp.

Waar is dat feestje van de Elektro Vakbeurs Hardenberg?

Van 11 t/m 13 september is Controlin met diverse totaaloplossingen te bewonderen op de Elektro Vakbeurs in de Evenementenhal in Hardenberg. Je bent van harte welkom op onze stand 958 in hal 6. Klik hier om een gratis e-ticket aan te vragen voor de Elektro Vakbeurs Hardenberg.

Uiteraard zorgen wij voor een hapje, een drankje en de nodige gezelligheid! Vergeet jij dan je visitekaartje niet? Tegen inlevering maak je namelijk kans op leuke prijzen en goodies!

Offshore & Energy Exhibition

Het is vooruitlopen op de zaak, maar op 23 & 24 oktober nemen we deel aan de Offshore & Energy in de RAI in Amsterdam. Al zeker dat je deze beurs gaat bezoeken? Lees dan deze instructies.

Meer informatie over de totaaloplossingen die we in Amsterdam gaan laten zien sturen wij in de derde week van oktober rond. Wie daar niet op kan wachten, kan alvast een kijkje nemen op onze LinkedIn-pagina.

Offshore Energy Exhibition 2018 aankondiging.

Orders en aanvragen sales@controlin.nl

keyboard_arrow_up Geef je mening