Multifunctionele poweranalyzer voor Rogowski-spoelen

Op zoek naar producten voor het meten van wisselstroom in een elektrische geleider? Dan biedt een stroomtransformator uitkomst. Je hebt binnen ons assortiment stroomtransformatoren ruime keuze, waaronder sinds begin van dit jaar de extreem flexibele Rogowski-spoelen van Multitek.

Deze Rogowski-spoelen kunnen worden gebruikt als sensoren in beveiligingssystemen of elektrische installaties. Ideaal voor het meten van kortsluitingen van elektrische generatoren, motorbeveiligingssystemen en harmonische stroominhoud.

Rogowski-spoelen kunnen worden toegepast in combinatie met de M250-TRC omvormer van Multitek. Nieuwste aanwinst binnen ons assortiment is Multitek’s M850-LRC poweranalyser, die met behulp van een Rogowski-spoel veel verschillende parameters, zoals stroom en frequentie, kan uitlezen. Daarbij kan stroom worden omgezet tot een maximum van 4000A.

Productinformatie M850-LRC

Orders en aanvragen sales@controlin.nl

keyboard_arrow_up Geef je mening