Het nut van noodstroom onderstreept

Donderdagochtend 15 maart heeft Hilversum enige tijd te kampen gehad met een stroomstoring. Diverse radio- en tv-uitzendingen van de NPO hebben hier hinder van ondervonden. De NOS kon echter gewoon uit blijven zenden, mede dankzij de noodstroomvoorziening van ComAp. Voor deze noodstroomvoorziening hebben wij de volgende componenten geleverd: 3 stuks IG-NTC-BB, 7 stuks IV-5 en 4 stuks IM-NT-BB. Ook hebben we op locatie support geleverd, onder andere door middel van inbedrijfstellen.

Ook dankzij dit storingsgeval blijkt maar weer hoe belangrijk een noodstroomvoorziening is. Bij Controlin zeggen we niet voor niets: ‘Noodstroom = noodzaak’. Heb jij een degelijke noodstroomvoorziening binnen je bedrijf?

Orders en aanvragen sales@controlin.nl

keyboard_arrow_up Geef je mening