Ben jij ook in Control?

Met de controllers en limiters van Lumel heb je altijd controle over processen en installaties. Je kunt het zo gek niet bedenken: of je nu altijd in de juiste flow wilt blijven of toch de hitte wilt opvoeren, elk proces en installatie blijft gecontroleerd. Hierbij duiken we wat dieper in op het besturen, loggen en visualiseren van een industriële oven.

De RE92 is een geavanceerde dual loop controller die speciaal ontworpen is voor gebruik in veeleisende industriële toepassingen. Deze controller kan twee gecontroleerde objecten onafhankelijk van elkaar besturen of twee fysieke waarden besturen in één object (bijvoorbeeld de grotere industriële ovens). Dankzij de universele meetingangen kan de RE92 worden toegepast voor het regelen van temperatuur en andere fysieke waarden zoals druk en vochtigheid. Uniek aan deze controller is dat deze over een IP65 beschermingsgraad beschikt.

Voor het inschakelen van de voeding van een industriële oven kan de RP1 worden toegepast. Deze controller regelt het vermogensniveau van resistieve en inductieve lading. De uitgangsstroom loopt daarbij tot een maximum van 125A. Voor de veiligheid van de installatie beschikt de RP1 over alarmfuncties die in werking treedt bij incorrecte werking, maar ook in geval van signalering van schade aan zekeringen.

Productinformatie RE92 Productinformatie RP1

Orders en aanvragen sales@controlin.nl

keyboard_arrow_up Geef je mening