Loop powered indicators met groot scherm

Met de indicatoren van BEKA ging het meten van verschillende toepassingen nog nooit zo snel, eenvoudig en veilig. Alle loop powered indicators uit dit assortiment zijn intrinsiek veilig en beschikken over een IP66 GRP-behuizing. De BA304E en de BA304G zijn enkele voorbeelden van indicatoren uit dit assortiment. Deze loop powered indicators hebben een 2-draads ingangssignaal van 4/20mA en zijn direct buiten te monteren in een Ex-omgeving.

De BA304E en de BA30G hebben een groot scherm van 34mm hoog met verbeterde helderheid waarop 4 digits zijn af te lezen. Beide indicatortypes beschikken over configureerbare ingangen die het mogelijk maken diverse parameters in te stellen in 3 parameters. Ook kunnen deze indicatoren optioneel worden voorzien van onder andere achtergrondverlichting, (dual) alarmen, een extern toetsenbord en een kit voor pijpmontage. Voor jouw gemak worden deze ingangen en opties in de fabriek al klantspecifiek voor je geproduceerd.

Dankzij de zeer uitgebreide certificeringsmogelijkheden (ATEX & IECEx) waarover de BA304E en de BA304G beschikken, zijn ze toe te passen in Class I, II & III of Zones 0-1-2 & 20-21-22 omgevingen. Hierdoor kunnen ze worden toegepast op uiteenlopende bedrijfsruimtes en omgevingen. Ben je dus actief in een (petro)chemische fabriek, op een boorplatform of in de scheepvaart? Kies dan voor de indicatoren van BEKA.

Orders en aanvragen sales@controlin.nl

keyboard_arrow_up Geef je mening