Op zoek naar de juiste connectie?

Connectoren en behuizingen van Rauscher & Stoecklin bieden uitkomst voor een veilige en betrouwbare werking van apparatuur en mobiele applicaties.

Connectoren van Rauscher & Stoecklin zijn ontworpen voor een nominale stroom van 200A tot 600A. Het assortiment bestaat uit twee lijnen; de C-line met een kunststof behuizing tot 250A en de B-Line met een aluminium behuizing. Beide lijnen hebben een beschermingsgraad van IP67. De voltagecodering is volgens de EN60309-2, tabel 104 codering opgebouwd en is daarmee uniek in zijn klasse. Uiteraard is ook aan gebruiksvriendelijkheid gedacht. De polen kunnen uitgewisseld worden zonder de connector volledig te hoeven demonteren. Zodoende heb je bij installatie en onderhoud slechts een inbussleutel nodig.

De behuizingen onderscheiden zich door middel van maatwerk. Of je nu een mechanisch onderling vergrendelde connector unit nodig hebt, één met een magneetschakelaar of één met een stroomonderbreker; de behuizing kan geheel op basis van jouw wensen worden geproduceerd.

Wat alle connectoren en behuizingen gemeen hebben is dat ze uitgevoerd kunnen worden in een zeewaterbestendige optie. Dit alles maakt de industriële connectoren en behuizingen robuust, duurzaam en breed inzetbaar voor veeleisende omgevingen zoals de scheepvaart.

Heb je op dit moment een soortgelijke oplossing van een andere fabrikant? Neem dan contact met ons op om te ontdekken wat de voordelen van deze connectoren en behuizingen voor jou zijn.

Orders en aanvragen sales@controlin.nl

keyboard_arrow_up Geef je mening