InteliConfig: visueel programmeren

InteliConfig software biedt uitkomst voor het eenvoudig configureren, programmeren en klonen van de nieuwe InteliGen 200 en controllers uit de InteliLite-serie (IL3) van ComAp. Bovendien is de gratis software ook compatible met de controllers die in de toekomst op de markt zullen verschijnen.

De software van InteliConfig kan worden toegepast voor het op afstand bedienen, bewaken en aanpassen van parameters. Het softwareprogramma heeft daarvoor de beschikking over 3 niveaus wachtwoordbeveiliging en een ingebouwde PLC-editor en PLC-monitor. Gemeten gegevens zijn veilig door een volledige geschiedenis en een alarmbewaking voor gen-set en ECU.

Wie denkt dat daarmee alle voordelen benoemd zijn, heeft het mis. Voor het gebruikersgemak is in de software een overzichtelijke handleiding ingebouwd die met één knop eenvoudig te gebruiken is. En wil je meer kennis opdoen over het toepassen van de InteliConfig software? Ons supportteam staat graag voor je klaar om je telefonische ondersteuning te bieden of een training op maat te verzorgen.

Alle informatie over InteliConfig is hier te vinden Meer weten over trainingen?

Orders en aanvragen sales@controlin.nl

keyboard_arrow_up Geef je mening