Branche gerelateerde nieuwsbrieven

Tot nu toe verstuurden wij maandelijks onze nieuwsbrief, de Controlinfo. Een nieuwsbrief met algemene informatie over Controlin en producten die in de meest uiteenlopende markten toe te passen zijn. In dat laatste zat volgens ons een verbeterpunt; de ene ontvanger van de nieuwsbrief is de andere niet en willen voorkomen dat jij (product)informatie ontvangt waar je in de praktijk eigenlijk niets aan hebt.

Daarom hebben we besloten nieuwsbrieven op basis van branches te gaan versturen, verdeeld over utiliteit, energieopwekking, scheepvaart, olie & gas en industrie. Zoals je ziet hebben we jou en je bedrijf ingedeeld in de branche utiliteit. Dit houdt in dat je eens per ongeveer 6 weken de utiliteit-nieuwsbrief van ons zult ontvangen.

Het is ook mogelijk de nieuwsbrief van andere branches te ontvangen. Je kunt je voorkeur hier aangeven

Orders en aanvragen sales@controlin.nl

keyboard_arrow_up Geef je mening