Kostenbesparende Rogowski-spoelen

Je kunt voor het meten van wisselstroom in een elektrische geleider natuurlijk gebruik maken van een stroomtransformator uit ons bestaande assortiment. Daarin heb je genoeg keuze, maar we willen onze klanten nog meer mogelijkheden geven. We hebben ons stroomtransformator-assortiment daarom uitgebreid met Rogowski-spoelen.

Rogowski-spoelen zijn voordeliger dan splitcore stroomtransformatoren en bovendien extreem flexibel in gebruik vergeleken met welke stroomtransformator dan ook. Daarnaast hebben deze spoelen veel minder wervelstroomverlies dan conventionele stroomtransformatoren. Bovendien hebben ze een uiterst lage inductie wat zorgt voor een hogere reactiesnelheid.

Deze Rogowski-spoelen kunnen worden gebruikt als sensoren in beveiligingssystemen of elektrische installaties. Ideaal voor het meten van kortsluitingen van elektrische generatoren, motorbeveiligingssystemen en harmonische stroominhoud.

Kosten besparen met Rogowski-spoelen?

Orders en aanvragen sales@controlin.nl

keyboard_arrow_up Geef je mening